П`ятниця, 03.05.2024, 11:58
КЗ"Преславська гімназія імені академіка Миколи Державіна"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 66
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:09
Тиждень толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей у школі у період 13 по 17 листопада пройшов тиждень Толерантності. Впродовж тижня робота психологічної служби школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуацій успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

13 листопада відбулось урочисте відкриття тижня, підготовлене соціальним педагогом школи Барановою Л.В. У цей же день пройшло соціологічне опитування учнів на тему «Що таке толерантність?». За результатами було випущено шкільну газету «Толерантність очима дітей». Правило дня було в одязі обов’язково мати зелений колір, поводити себе ввічливо, робити комплементи оточуючим;

14 листопада день проходив під девізом «День посмішки і гарного настрою». В рамках дня було проведено акцію «Візьмемося за руки» та фотоконкурс «Подаруй світу посмішку» . По класам пройшла година спілкування «Що таке дружба». У цей день в одязі потрібно було мати жовтий колір, частіше посміхатися і дарувати оточуючим гарний настрій.

15 листопада був Днем відкритості і тактовності. За участі психолого - педагогічної служби школи було випущено газету «Психологічний вісник» та оформлено паркан відвертості «Я би хотів сказати…». Для учнів 4 класу проведено акцію – гру «Долоньки». В одязі учні і вчителі повинні були мати білий колір, бути спокійним і вихованим, не боятися поділитися своїми почуттями з іншими.

16 листопада у Міжнародний день толерантності учні школи прийняли участь у відкритому тестуванні «Який ти друг». Була проведена Акція «Обніму безкоштовно». Для учнів початкових класів проведена психологічна гра «Подорож на планету добра», під час якої учні створили квітки толерантності та виробили єдині правила життєвих принципів дружнього колективу. Цей день було оголошено Днем взаєморозуміння та порозуміння. Правилом дня було в одязі обов’язково мати синій колір, вести себе ввічливо , вибачитися, коли когось образив, помиритися з ким посварився , допомогти слабшим і меншим.

17 листопада був Днем ввічливості. Учні початкових класів брали участь в інтерактивній грі «Галявина ввічливих слів». Відбулось бліц - опитування учнівського колективу «Міс толерантність педагогічного колективу», за підсумками якого титул здобула соціальний педагог Баранова Л.В. На «Дошці гарного настрою» учні висловили свої враження щодо заходів тижня. В рамках Тижня толерантності класними керівниками 1-11 класів було проведено єдині виховні години «Дружній колектив - який він?».

Активну участь прийняли учні: 6 класу – Баришевська Б., Розенфельд М., Каліцева М., Каліцева Ю., Подмазіна Г.; 7 класу – Гогунська В., Стефанович В., Тєльгерова О., 9 класу - Нагорний А., Шевчук Є., Гогунська А., Стігнєєва К. Завершивс тиждень бліц-опитуванням “Чи живе в моїй школі толерантність?”, результати якого показали високу обізнаність учнів з теми толерантності.

Переглядів: 448 | Додав: Admin4787 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024