Вівторок, 07.05.2024, 18:35
КЗ"Преславська гімназія імені академіка Миколи Державіна"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 66
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:51
Тиждень природничих наук

Одним із шляхів підвищення інтересу школярів до вивчення предметів шкільного курсу є  шкільні предметні тижні. Проведення предметних тижнів у нашій школі стало традицією. Вони сприяють розвитку особистісних якостей учнів, зближенню вчителя і учня.  З 10 по 14 квітня  у нашій школі було проведено Тиждень природничих наук. Під час проведення заходів активну участь, як організатори, брали вчителі: Саввова Т.І., Рязанцев В.В., Гут Л.П.. та усі бажаючі учні нашої школи. Протягом тижня було організовано багато цікавих і корисних заходів. Учні школи  брали  участь  у конкурсі  ерудитів: «На хвилинку зупинись:  Знайди, розшифруй, розв’яжи, утвори нові слова»,  у якому перемогли  учні 8 класу.  

У день біології , який проходив під гаслом «Біологія – наука про життя»   було проведено вікторину  «Чудеса природи»        для учнів 5-6 класів, перемогли учні 6 класу, учні 7-8 класів переглянули    наукові  фільми  про навколишній світ,  учні 9-11  класів продемонстрували свої знання у  грі «На варті природи».      

У день хімії , який було проведено під гаслом  «Хімія – це цариця дивин, в ній приховане щастя людства…»,  найцікавішим  і масовим заходом був  хімічний квест  «У пошуках скарбів» для учнів 7-9 класів у якому перемогла команда учнів 9 класу. Для учнів 10-11 класів відбулась  науково-теоретична конференція:  «Людина і природа», під час якої учні обговорили сучасні екологічні проблеми та шляхи їх вирішення.

У день географії, девізом якого був вислів  «Географія – міст між природою та суспільством », була проведена інтелектуально-розважальна  гра: «Географічний  футбол»  для учнів 6-9 класів, у якій перемогли учні 8 класу. Учні 10-11 класів брали  участь у  «Марафоні ерудитів», найяскравішими учасниками були Главчева А., Гешева В., Клевізаль В. Також було оголошено фотоконкурс  «Рідний край в об’єктиві фотографа», результати якого буде оголошено  пізніше.

У день екології , девізом якого були слова   «Нащадки ніколи не пробачать нам спустошення землі, зневаги над тим, що по праву належить не лише нам, а і їм.», відбувся конкурс  листівок: «Календар Землі», кращі роботи учнів Баришевської Б., Гервалова М., Чеботарьової А., Чеботарьової Д., Ганєвої В., Стефанович В.,  були розміщені у шкільному холі. Проведено акції:  «До чистих джерел»,  «Посади дерево»,  «Парки - легені міс і сіл»     

За підсумками предметного тижня кращі інтелектуали школи - отримали відмінні оцінки в журнал, переможці конкурсів - почесні грамоти та дипломи. Тиждень минув, але інтерес до природничих наук залишився, адже немає нічого цікавіше, ніж розгадувати загадки, які нам підносить природа!

Переглядів: 497 | Додав: Admin4787 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024