Неділя, 28.04.2024, 16:39
КЗ"Преславська гімназія імені академіка Миколи Державіна"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 66
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:16
Тиждень початкових класів

З 23 по 27 січня  2017 року у школі проходив тиждень початкових класів «Кожна дитина талановита».  Його відкриття відбулося на загальношкільній лінійці, де учнів ознайомили з планом роботи. Він містив багато цікавих заходів, і вже по його завершенню можна сказати, що сподівання на отримання позитивних емоцій справдилися. Першого дня було відбулось відкриття тижня і  проведено колаж стіннівок на тему «Подорож Україною». Найбільш активними були учні 3 класу. У вікторині «Царство живої природи» прийняли участь усі діти.

Другий день тижня «День математики» розпочався конкурсом аплікацій з геометричного матеріалу. Найкращі роботи були представлені Ролиним Арсенієм та  Йолкіною Ксенією.  Продовжився день розв’язуванням логічних завдань з логічним навантаженням. Найкращі знання продемонстрували Гогунський Вячеслав , Йолкін Артем  – І місце , Гогунський  Костянин – ІІ місце, Гогунський Кирило, Гогунська Руслана – ІІІ місце. Завершився день математичною естафетою, перемогу в якій здобула команда учнів 3 класу.

       «Із спортом дружити - ніколи не хворіти» - говорить народне прислів’я. Саме під таким гаслом проходив  День  здоров’я і фізичної  культури. Він був багатий на спортивні змагання, спортивно – пізнавальні  ігри, заходи виховного характеру, які вчать дбайливого ставлення до власного здоров’я та здоров’я оточуючих. Першість у змаганні  «Веселі старти» вибороли учні 3 класу,  друге місце посіли учні 2 класу, на третьому місці учні 4 класу. У вікторині  «Здоровим будь!»  перемогли учні 4 класу.  У конкурсі малюнків «Правила безпеки малюків» найкращими були малюнки: Гогунської Аліни, Пєнчева Станіслава, Ковачевої В. – учнів 2 класу.

      У день знавців англійської мови  учні продемонстрували знання з предмету, декламували  вірші на англійській мові, представили малюнки улюблених  творів англійських  письменників. Активними були учні : Ташева Вероніка, Гогунський Вячеслав, Ганєва Софія, Бистрова Валерія, Рупчев Роман, Ганєва Валерія.

У п’ятницю в День  української мови  відбувся конкурс  читців у якому кращими читцями було визнано – Йолкіна Артема, Саввову Юлію, Гогунського Костянтина і Ганєву Валерію. У інтерактивній вікторині «З якої це казки перемогли учні 1 класу – Ролин Арсеній і Степанов Давид.

Урочисте закриття тижня початкових класів відбулося на лінійці, під час якої були підведені підсумки, переможців нагороджено грамотами.  Саме таку назву мав і останній день:  «Овації найкращим!»

Переглядів: 514 | Додав: Admin4787 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024