Понеділок, 29.04.2024, 16:13
КЗ"Преславська гімназія імені академіка Миколи Державіна"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 66
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:03
Олімпійський тиждень

Щорічно на початку вересня в Україні відзначають професійне свято працівників фізичної культури і спорту. До цього свята проводиться чимало спортивно-масових заходів і змагань. В загальноосвітніх навчальних закладах України   саме в цей час проходять спортивні заходи в рамках «Олімпійського тижня». У КЗ «Преславська БЗОШ І-ІІІ ступенів» у понеділок 7 вересня під час ранкового шикування відбулося відкриття Олімпійського тижня. Присутніми на святі греческими богами Зевсом та Афіною урочисто внесений олімпійській вогонь, а кращі спортсмени школи підняли Олімпійський прапор. Вчитель фізкультури ознайомив з планом заходів Олімпійського тижня. З привітальним словом до учнів звернувся директор школи Саввова Т.І.

   До плану  Олімпійського тижня входили  різні змагання, конкурси, естафети, веселі старти , зустрічі з відомими спортсменами. 08 вересня в спортивному залі школи пройшла виставка олімпійської символіки.  09 вересня спортивний майданчик зібрав всіх учнів початкової школи  на спортивні змагання "Олімпійська надія", які проводив вчитель фізичної культури та педагог –організатор Ганєв А.І. Всі змагання пройшли в напруженій запеклій боротьбі та на високому емоційному піднесенні.   Під керівництвом Аврамова С.І., учителя фізичної культури, 09-10 вересня пройшли серед хлопців 5-11 класів змагання з міні – футболу, що стали початком програми шкільної спартакіади для учнів. На змагання з футболу був запрошений вчитель з фізичної культури КЗ «Преславська СЗОШІ» ЗОР Дінков В.А.. Який не тільки судив змагання по футболу, но і провів майстер-клас  і продемонстрував варіанти тактичних дій.

   11 вересня  в школі була організована виставка літератури "Історія Олімпійських ігор та", де учні школи мали можливість ознайомитися з історіє Олімпійських ігор, з іменами видатних спортсменів України, цікавими фактами, новинами спорту. Аврамов С.І. провів Олімпійський урок для учнів 6 класу в п’яницю 11вересня . Учениці Пилаєва К, Фуклева А, Арабаджи Л, підготували презентації на тему: «Історія Олімпійських ігор», «Президент НОК С.Бубка» та «Українські спортсмени на ХХХ Олімпійських іграх». Також на уроці була проведена вікторина «Ми - знавці-олімпійці». Наприкінці уроку було надано слово запрошеному гостю Акритову А.Г., який розповів про свої спортивні досягнення, значення фізичної культури в житті людини та побажав всім бути спортивними та здоровими.

   14 вересня на загальношкільній лінійці були підведені підсумки проведення Олімпійського тижня. Учитель фізичної культури Аврамов С.І. вручив грамоти переможцям  спортивних змагань і конкурсів.  За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. 

Переглядів: 573 | Додав: Admin4787 | Теги: олімпійський тиждень, новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024