Неділя, 28.04.2024, 07:39
КЗ"Преславська гімназія імені академіка Миколи Державіна"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 66
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:38
Батьківські збори для майбутніх батьків першокласників

Вступ дитини до школи - це завжди переломний момент у житті дитини, незалежно від того, в якому віці вона приходить у перший клас. Шкільне дитинство від самого початку вимагає від дитини іншої позиції — вона стає школярем, учнем. Це - її перша соціальна роль. Безумовно, легше пристосуватись до тих змін у житті, які пов'язані з початком навчання у школі і успішніше себе реалізувати зможе та дитина, яка готова до шкільного навчання.

Так, 17 лютого в школі були проведені організаційно-адаптивні батьківські збори для батьків майбутніх першокласників. У ході зборів були розглянуті питання щодо адаптації першокласників до школи та особливості організації навчально-виховної діяльності учнів першого класу. Важливо, щоб батьки, особливо на першому році навчання дитини, підтримували постійний зв'язок зі школою. Аби знати, як проявляє себе дитина, які в неї проблеми.  Перед батьками виступила  заступник  директора школи з навчально-виховної  роботи  Гут  Л.П., яка  розповіла про нормативні вимоги до учнів, познайомила зі Статутом школи, ознайомила батьків з особливостями навчання в школі, з режимом роботи, наддала інформацію про зарахування дітей до першого класу, представила батькам адміністрацію, вчителів, які навчатимуть першокласників та відповіла на запитання батьків.

Гогунська  Віталія Олександрівна, майбутній перший вчитель учнів -  розповіла про умови навчання учнів початкової школи та першокласників,  особливості розвитку дітей 6-річного віку, про способи визначення готовності дитини до навчання у школі, з обсягом знань і умінь, якими повинна володіти дитина, йдучи до школи.

Батьківські збори для батьків майбутніх першокласників пройшли цікаво та змістовно. Присутні висловили подяку за інформацію, поради, відповіді на запитання, які вони отримали.  Наприкінці зборів, написали заяву до зарахування у 1 клас.

Школа, із  нетерпінням буде чекати своїх учнів 1 вересня 2017 року. Бажаємо майбутнім першокласникам, а їх у цьому році 16 учнів, їх батькам   терпіння, наполегливості, цілеспрямованості і старання в нелегкій справі навчання.

 

«Бути готовим до школи - не означає вміти читати, писати і рахувати. 
Бути готовим до школи - означає бути готовим всьому цьому навчитися».
Венгер Л.А.
 

Переглядів: 739 | Додав: Admin4787 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024